Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de aceite de oliva extra virgen
- 280 g de pasta seca, tipo penne
- 300 g coliflor, en trozos
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 140 g de queso Gruyère, en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 40 g de harina de trigo
- 500 g de leche
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- 60 g de jamón, cortado en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con verduras verdes
45 min
Alambre de pescado
35min
Coliflor gratinada
55 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Tortitas de salmón
2h 20min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1 godz.
Penne con espinaca y salchicha
30 min
Pasta con salmón y espinaca
40min
Cacerola de papa y salmón.
45 min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 godz.
Ensalada tibia de papas (Pelar)
45 min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 min