Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de aceite de oliva extra virgen
- 280 g de pasta seca, tipo penne
- 300 g coliflor, en trozos
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 140 g de queso Gruyère, en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 40 g de harina de trigo
- 500 g de leche
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- 60 g de jamón, cortado en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1 Std.
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Coliflores gratinadas
25 Min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 Std.
Moussaka Vegana
1 Std. 20 Min
Arroz con huevo y verduras salteadas (Hestan Cue™)
40 Min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 Min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 Min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Horneado de pasta con atún
30 Min
Penne con espinaca y salchicha
30 Min