Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de apio, en trozos (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Huevos duros (2 piezas)
20 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Huevos medios duros (2 piezas)
20 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min