
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de apio en trozos (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 20 kcal / 84 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Col rallado fino
10min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Cebolla picada
5min