Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de garbanzos secos
- 65 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 395 g de garbanzo blanco, enlatado, escurridos
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de maicena
- ¾ cdita de sal gruesa
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta molida
- de aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1852 kJ / 441 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boloñesa de lentejas
35 Min
Bolitas de quinoa
1 Std.
Croquetas de papa y lentejas
2h
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 Min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40 Min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Muffins de avena con chispas de chocolate
40 Min
Cubitos de chocolate (dátiles, cocoa y avena)
20 Min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1 Std.
Falafel de zanahoria
30 Min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 Min