Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de garbanzos secos
- 65 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 395 g de garbanzo blanco, enlatado, escurridos
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de maicena
- ¾ cdita de sal gruesa
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta molida
- de aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1852 kJ / 441 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Wraps de verduras
30min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Boloñesa de lentejas
35 Min
Croquetas de papa y lentejas
2h
Hamburguesas de portobello
40min
Hamburguesa veganas
45min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 Std. 10 Min