Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 700 - 1000 g de nabos, pelados y en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor
25min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Žádné hodnocení
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Žádné hodnocení
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min