
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de jengibre pelado
- 1 diente de ajo pelado
- 10 g de pistaches descascarillados sin sal
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 200 g de camarones pelados, sin cola
-
60
g de crema de coco
nebo 60 g de leche de coco - 1 pizca de hojuelas de chile seco
- ½ cdita de sal
- 100 g de lechuga francesa lavada, desinfectada y deshojada
- 60 g de hojas de espinaca fresca
- 60 g de mango en rebanadas (2 mm)
- 60 g de pepino pelado y en rebanadas (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 328 kcal / 1372 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 672 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1hod.
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Espuma de frutos rojos
10min
Pescado a la veracruzana
30min
Camarones al ajillo
25min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2hod.
Camarones salteados a los tres chiles
1hod. 30min
Bowl arcoíris
1hod. 15min
Ceviche
30min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Pasta con camarones
35min
Tabule de quinoa
10min