Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de poro, en rebanadas (5 mm)
- 100 g de tocino, en tiras (5 mm)
- 350 g de pechuga de pavo, sin piel y en cubos (3 cm)
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 5 ramitas de cebollín, en rebanadas (2 mm), para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 308 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 Min
Crepas florentinas de pollo
1 Std. 10 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Pollo al cilantro
35 Min
Cubitos de pavo en salsa de champiñones TM6
40 Min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1 Std.
Camarones en salsa de pimientos
25 Min
Gratinado de pescado y camarones
1 Std. 30 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Filete de res con almendras
30 Min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.