Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de poro, en rebanadas (5 mm)
- 100 g de tocino, en tiras (5 mm)
- 350 g de pechuga de pavo, sin piel y en cubos (3 cm)
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 5 ramitas de cebollín, en rebanadas (2 mm), para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 308 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Pollo al cilantro
35min
Gratinado de pescado y camarones
1h 30min
Stroganoff de res TM6
1h
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Filete de res con almendras
30 min
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45 min
Ensalada de chícharos con jamón y huevo - Pollo con salsa de mostaza y vegetales
45 min
Rollos de carne
1h 10min
Ensalada de frijoles, aguacate y atún
20 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h