![Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6737E7A7-1DD2-4ACE-B194-8A21876CD059/Derivates/B2240199-9405-4148-A2B5-8D58A16E671F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 25 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 min
Ensalada de espinacas con sésamo
30 min
Raíz de cúrcuma (Pelar)
5 menit
Cocción trigo bulgur (400 g) TM6
Žádné hodnocení
Chocolate amargo rallado grueso (250-300 g)
Žádné hodnocení
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25min
Avellanas, nueces de la India o cacahuates molido fino (150-200 g)
Žádné hodnocení
Queso parmesano rallado u otro queso duro (50-70 g)
5 menit
Chocolate amargo rallado grueso (70-200 g)
5 menit
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min