Kompatibilní verze
Hinojo en rebanadas al vapor (100-400 g) en cestillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 100 - 400 g de bulbos de hinojo, en rebanadas (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 25 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guarnición de calabacín
30 min
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
1u.
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Žádné hodnocení
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Žádné hodnocení
Puré de coliflor
25 min
Sopa de calabaza y membrillo
1u.
Buñuelos de hojas de remolacha
50min
Mantequilla de zanahoria asada
1u.
Tortitas de patata
45min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35min