Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g fig, suszonych
- 500 g wody, wrzącej
- 50 g migdałów, blanszowanych
- 250 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 10 g masła
- 220 g wody
- ½ łyżeczki kardamonu, mielonego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- pieczywo, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 4 porcje
- Kalorie
- 2985.3 kJ / 713.5 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 35.7 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 20.5 g
- Sodík
- 219.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2h 10 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasta z topinamburu
35min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1 Std. 15 Min
Pasta wegetariańska
10min
Pasta Taramosalata
15 min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 Min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 Std.
Pasta z marchewki z migdałami
15 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 Std. 10 Min
Sałatka Waldorf
15 min