Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g topinamburu, obranego, pokrojonego na kawałki
- 450 g wody
- 1 szczypta soli
- 2 - 3 gałązki kolendry, świeżej, tylko liście
- 1 ząbek czosnku
- 15 g suszonych pomidorów, w oleju, odsączonych, pokrojonych na kawałki
- 45 g słonecznika łuskanego
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g oleju z pestek winogron
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 280 kJ / 67 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatar z fasoli
5 min
Hummus z buraka
1j
Terrina z ziołową polentą
1h 50min
Musztarda gruszkowa
30 min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1j
Kawior z bakłażana
50 menit
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1h 10 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Hummus z dyni
1j