Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de carne de cordero, sin hueso, sin tendones, cortados en trozos (2-3 cm), parcialmente congelados
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cebolla picada (100-200 g)
5min
Carne de cerdo picada (500 g)
1h 10min
Cebolla picada (30-70 g)
5min
Ajo picado (10-20 g)
10min
Hierbas picadas (30-40 g)
10min
Carne de res picada (500 g)
1h 10min
Carne de res picada (300 g)
1h 5min
Carne de cerdo picada (300 g)
1h 5min
Cacahuates o nueces picados gruesos (300 g)
Žádné hodnocení
Ajo picado (25-70 g)
10min
Hierbas picadas (10-25 g)
10min
Chocolate amargo rallado grueso (250-300 g)
Žádné hodnocení