Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio cottura 14 minuti)
- 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di uva rossa senza semi, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 869.5 kJ / 208 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 900 mg
Alternativní recepty
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Risotto con fave, primosale, birra e fiori
1h
Risotto alle more
40min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto con mele e funghi
40min