Risotto con uva e funghi

Risotto con uva e funghi

4.0 45 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano
    40 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso (tipo Carnaroli o Arborio cottura 14 minuti)
    320 g
  • di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua tiepida
    25 g
  • di acqua
    850 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di uva rossa senza semi a metà
    150 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 208 kcal / 869.5 kJ
Protein 10 g
Tuk 17 g
Sacharidy 69.2 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sodík 900 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...