Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di burro a pezzi
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a fette (2 mm)
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
nebo 2 dadi per brodo di carne, sbriciolati - 250 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 350 g di carne di manzo, tagliata a strisce sottili (1x30 mm)
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di formaggio erborinato a pezzi
- foglie di prezzemolo fresche, tritate, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 423 mg
Alternativní recepty
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Zuppa di noodle (Bimby Friend)
35 Min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Cachupa de peixe
50 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2 Std. 30 Min
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 Min
Goulash ungherese
1h 45 min.
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min