Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 200 g di fave fresche, sgranate (750 peso lordo) (vedere consigli)
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di birra chiara
- 800 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di formaggio primo sale a dadini (1 cm)
- 16 fiori edibili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50 Min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1h 10min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 λεπτ.
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 λεπτ.