Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di cipolle, a pezzi
- 85 g di carote, a pezzi
- 85 g di gambo di sedano, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di timo secco (volitelně)
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere (volitelně)
- 220 g di prosciutto cotto affumicato, a dadini
- 500 g di piselli secchi, spezzati e sciaquati
- 900 g di brodo di pollo
- 200 g di acqua
- pepe mignonette, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di cous cous alla zucca
30 min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1u.
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Zuppa di piselli spezzati
1u.
Zuppa gitana
1u.
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min
Minestra di orzo e piselli secchi
1u.
Zuppa di lenticchie
50min