Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- ½ peperoncino piccante fresco, senza semini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di mazzancolle fresche, intere
- 150 g di calamari ad anelli
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di vongole fresche, spurgate e sciacquate (vedere consigli)
- 100 g di filetti di pesce persico, senza pelle a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Seppie con i piselli
40 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Coda di rospo con verdure
40 min
Cannocchie al Varoma
55 min
Scampi alla busara
35 min