Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- ½ peperoncino piccante fresco, senza semini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di mazzancolle fresche, intere
- 150 g di calamari ad anelli
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di vongole fresche, spurgate e sciacquate (vedere consigli)
- 100 g di filetti di pesce persico, senza pelle a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Trofie al sugo di pesce
1h
Cozze alla Medoc
50 Min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Scampi alla busara
35 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Cacciucco
1h 20 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Insalata di mare in vasetto
50 Min