Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli freschi, sgranati
- 170 g di asparagi, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 pizzico di paprika dolce
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 781.2 kJ / 186.7 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Zuppa di bietole
35min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Zuppa di verdure
30 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Minestra di verze e patate
1h