Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de filet de poulet, coupé en lanières
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de sel
- 100 g de poivron rouge, coupé en lanières (1 x 4 cm)
- 1 ciboule, ciselée
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 œufs
- 60 g de lait
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1065 kJ / 254.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1041.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Steak haché au gruyère
30min
Macaroni à la montagnarde
45min
Mon petit bol de riz cantonais
30min
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40min
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Poulet à la pizzaiola
50min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Omelette jambon-épinards
35min