Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de filet de poulet, coupé en lanières
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de sel
- 100 g de poivron rouge, coupé en lanières (1 x 4 cm)
- 1 ciboule, ciselée
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 œufs
- 60 g de lait
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1065 kJ / 254.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1041.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 Min
Gratin de pâtes au thon
35 Min
Tagliatelle de légumes, sauce au thon
35 Min
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40 Min
Macaroni à la montagnarde
45 Min
Tortilla espagnole à la ciboulette
35 Min
Riz aux petits légumes
40 Min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 Min
Riz au safran et poulet
40 Min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 Min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 Min