Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. oignons, échalotes, poireaux, carottes, céleri) coupés en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (p. ex courgettes, potiron, patates douces, pommes de terre, panais) coupés en morceaux (2 cm)
-
50
g de mélange de légumes congelés (volitelně)
nebo 50 g de petits pois surgelés (volitelně) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) -
½ - 1
c. à café de sel
nebo ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes vermicelles (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade pommes-carottes
5 Min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 λεπτ.
Légumes sautés
10 Min
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Saumon sur chou pointu à la crème, accompagné de pommes de terre persillées
1h 10min
Œufs colorés en orange
55min
Riz Casimir
45min
Souris en pommes de terre et robe des champs
1h 20 phút
Soupe de légumes
25 Min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min
Sauce bolognaise
3u. 15min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1h 15min