Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. oignons, échalotes, poireaux, carottes, céleri) coupés en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (p. ex courgettes, potiron, patates douces, pommes de terre, panais) coupés en morceaux (2 cm)
-
50
g de mélange de légumes congelés (volitelně)
nebo 50 g de petits pois surgelés (volitelně) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) -
½ - 1
c. à café de sel
nebo ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes vermicelles (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de potiron
35min
Soupe de légumes
25min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Soupe au chou
50 min
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Salade de chou rouge, carottes et feta
15min
Gratin de poisson et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Œufs colorés en orange
55 Min
Minestrone
45 Min
Crêpes à la viande hachée
1 Std. 10 Min
Ragoût de légumes
45 Min
Salade de crudités façon Thermomix®
10min