Kompatibilní verze
Lombinho de porco com molho de mostarda e batatas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 900 g lombinho de porco cortado em fatias (1 cm aprox.)
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 700 g água
-
180
g vermute seco
nebo 180 g vinho da madeira seco ou doce - 120 g cebola cortada em quartos
- 2 dentes de alho (volitelně)
- 3 c. sopa de mostarda à antiga (à l'ancienne)
-
2
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 2 cubos de caldo de galinha esfarelado - 2 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 200 g natas c/ 35% de gordura
- 2 c. sopa cheias de amido de milho
- 3 - 6 pés de salsa picada p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 965 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 947 mg
Alternativní recepty
Ervilhas com ovos escalfados na Bimby Friend
35min
Almôndegas com molho de tomate e massa
45min
Estufado de peixe e marisco com arroz
30min
Caril de frango rápido com arroz basmati
40min
Trutas com molho holandês
40min
Esparguete à carbonara
25min
Lasanha
1 Std. 45 Min
Frango garam massala com arroz basmati
35min
Caril de camarão com arroz basmati
35min
Esparguete arrabiata com atum
30min
Salmão com molho de cogumelos e batata
35min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1h