Zařízení & příslušenství
九層塔蓋飯
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾300 克
-
乾香菇 泡軟15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊150 克
-
油20 克
-
新鮮杏鮑菇 切丁100 克
-
新鮮毛豆仁20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮九層塔 切碎35 克
-
香油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.668 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tuk
5.906 g
Vláknina
2.68 g
Sacharidy
65.701 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2024爆紅食譜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan