Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 čajová lžička cukru
- 320 gramů vody
- 500 gramů žitné mouky, chlebové
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 150 gramů cibule, napůl
- 1 jablko (cca 150 gramů), oloupané, na čtvrtky
- 30 gramů olivového oleje
- 3 čajové lžičky hořčičných semínek
- 2 čajové lžičky sušeného estragonu
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 554 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špaldovo-mrkvový chléb
1 Std. 40 Min
Celozrnný chléb z páry
2h
Fenyklový digestiv
10 Min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Cuketovo-mátový salát
10 Min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Pikantní lilkové chutney
35 min
Máslové rolované knedlíky
1 Std. 10 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 Min