Zařízení & příslušenství
Jablečno-cibulový chléb
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
16 plátků
Suroviny
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
1 čajová lžička cukru
-
320 gramů vody
-
500 gramů žitné mouky chlebové
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
150 gramů cibule napůl
-
1 jablko (cca 150 gramů), oloupané, na čtvrtky
-
30 gramů olivového oleje
-
3 čajové lžičky hořčičných semínek
-
2 čajové lžičky sušeného estragonu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4 g
Kalorie
554 kJ /
132 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1hod. 10min.
Energetické semínkové krekry
1hod.
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1hod. 15min.
Žitné placky
2hod. 10min.
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10min.
Avokádovo-hráškový hummus
30min.
Pivní chléb
3hod. 40min.
Krekry z ovesných vloček
35min.
Jemná brioška
2hod.
Žitný chléb
3hod. 50min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.