Zařízení & příslušenství
Jablečno-cibulový chléb
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
16 plátků
Suroviny
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
1 čajová lžička cukru
-
320 gramů vody
-
500 gramů žitné mouky chlebové
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
150 gramů cibule napůl
-
1 jablko (cca 150 gramů), oloupané, na čtvrtky
-
30 gramů olivového oleje
-
3 čajové lžičky hořčičných semínek
-
2 čajové lžičky sušeného estragonu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4 g
Kalorie
554 kJ /
132 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlebové tyčinky opečené na klacku na ohni
Žádné hodnocení
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min.
Směs divokého koření
10min.
Fenyklový digestiv
10min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min.
Svařák z cideru
25min.
Libanonské placky
3hod. 20min.
Polský domácí medový likér krupnik
25min.
Amor polenta
1hod. 5min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Máslové houstičky
1hod.