Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Nata montada y trufa de chocolate
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de agua
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 79.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Nata de trufa
8h 15min
Ganache de chocolate
1h 10min
Brazo de gitano
3hod.
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Tronco de Navidad
8h 30min
Tronquitos de turrón
1h 40min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Tarta San Marcos
4h
Tarta Sacher
3hod.
Roscón Kinder®
10h 30min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Buñuelos de viento
1h