Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Nata montada y trufa de chocolate
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de agua
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 79.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Tarta San Marcos
4h
Tronquitos de turrón
1 Std. 40 Min
Crema pastelera
10min
Tarta Sacher
3 Std.
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3 Std.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Almíbar básico
10min
Buñuelos de viento
1h