Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mermelada de fresa
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 1 - 2 cucharadas de fideos de chocolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 227.3 mg
Alternativní recepty
Pastas de té rizadas
40min
Roscón Red velvet
4h
Pastas sombreros de bruja
1h 45min
Tarta Thermomix® gravedad zero
5h 30min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15 min
Cañas de nata
30min
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Glaseado blanco
5min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50 min.
Azúcar glas
5min