Carne de porco à alentejana

Carne de porco à alentejana

4.3 287 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 doses

Suroviny

  • amêijoas
    1000 g
  • Água q.b. p/ demolhar
  • sal
    2 c. chá de
  • dentes de alho
    4
  • lombo de porco cortado em cubos
    1000 g
  • massa de pimentão
    60 g
  • banha
    70 g
  • azeite
    50 g
  • folha de louro
    1
  • limão só o sumo
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 2044.9 mg
Protein 58.1 g
Kalorie 2796.3 kJ / 668.3 kcal
Tuk 42.6 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 13.4 g
Sacharidy 12.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...