
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g amêijoas
- Água q.b. p/ demolhar
- 2 c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 1000 g lombo de porco cortado em cubos
- 60 g massa de pimentão
- 70 g banha
- 50 g azeite
- 1 folha de louro
- 1 limão só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 668.3 kcal / 2796.3 kJ
- Protein
- 58.1 g
- Tuk
- 42.6 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Sodík
- 2044.9 mg
Alternativní recepty
Jardineira de carne
1hod. 5min
Rojões com castanhas
2hod. 40min
Rancho
2hod. 45min
Carne de porco em vinha d’alhos
48hod.
Frango com molho de leitão
1hod.
Bacalhau à moda de Braga
40min
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1hod. 25min
Bacalhau à Brás
25min
Bifinhos rápidos
25min
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Moelas
7hod.
Polvo à lagareiro
1hod. 30min