Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g amêijoas
- Água q.b. p/ demolhar
- 2 c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 1000 g lombo de porco cortado em cubos
- 60 g massa de pimentão
- 70 g banha
- 50 g azeite
- 1 folha de louro
- 1 limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Protein
- 58.1 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 42.6 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 2044.9 mg
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48 godz.
Rancho
2 Std. 45 Min
Bifinhos rápidos
25min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Bacalhau à Brás
25min
Orelha de porco de coentrada
1h
Moelas
7 Std.
Frango com molho de leitão
1h
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Pipis
1h
Rojões com castanhas
2h 40min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min