Zařízení & příslušenství
Carne de porco à alentejana
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 doses
Suroviny
-
amêijoas1000 g
-
Água q.b. p/ demolhar
-
sal2 c. chá de
-
dentes de alho4
-
lombo de porco cortado em cubos1000 g
-
massa de pimentão60 g
-
banha70 g
-
azeite50 g
-
folha de louro1
-
limão só o sumo1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
2044.9 mg
Protein
58.1 g
Kalorie
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Tuk
42.6 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
13.4 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Arroz malandro de entrecosto
1 Std.
Rancho
2 Std. 45 Min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Frango com cerveja
40 Min
Frango na púcara
50 Min
Bifes de cebolada
40 Min
Bacalhau à Brás
25 Min
Pipis
1 Std.
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Moelas
7 Std.
Rojões com castanhas
2 Std. 40 Min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min