Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 200 g de agua
- 3 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de agua muy fría
- 200 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Terminación
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 1 - 2 pellizcos sal
- 150 g de mozzarella fresca (escurrida), en rodajas
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- hojas de albahaca fresca para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1706 kJ / 407 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 707 mg
Alternativní recepty
Arroz con verduras y huevo (Cocción de arroz)
40min
Chapata con masa madre
17h
Pan de trigo con masa madre
15ωρ.
Panecillos de espelta
16h 30min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 Std.
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pizza carbonara
1u.
Pan gallego con masa madre
15h 30min