Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldre rápida
- 200 g de mantequilla, fría, en trozos
- 200 g de harina, y un poco más
- 90 g de vino blanco
- ½ cdita de sal
Relleno
- 100 g almendras peladas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de calabacita, en trozos
- 300 g de jitomate, en trozos
- 300 g de pimiento rojo, desvenado y en trozos
- 150 g de granos de elote
- 350 g de atún enlatado en agua, escurrido
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1369 kJ / 326 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Pastel de carne
40min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Panqué de zanahoria
1h
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 Min
Pay de espinaca con base de nuez
1h 20min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Panqué de plátano
1h 50min
Pastel azteca
1h
Pastel de carne
50 Min