Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldre rápida
- 200 g de mantequilla, fría, en trozos
- 200 g de harina, y un poco más
- 90 g de vino blanco
- ½ cdita de sal
Relleno
- 100 g almendras peladas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de calabacita, en trozos
- 300 g de jitomate, en trozos
- 300 g de pimiento rojo, desvenado y en trozos
- 150 g de granos de elote
- 350 g de atún enlatado en agua, escurrido
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1369 kJ / 326 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de carne
40min
Pechugas a la reina
35min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Pollo en salsa de guajillo, arroz con elote y pastel de chocoplátano
55min
Shepherd's pie
1 Std. 10 Min
Pollo encacahuatado
45min
Pan de caja blanco
2h
Pudín de chícharos con zanahoria
1 Std. 25 Min
Salsa de jitomate
35min
Pastel azteca
1h
Pastel de carne
50min
Pay de atún
1 Std. 40 Min