Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
TM6 TM5

Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

4.7 (25 hodnocení)

Suroviny

Marinado de la picaña

  • 1 picaña de res

Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle

  • 700 g de agua
  • 600 g de papas cambray
  • 400 g de cebollas cambray, sin tallo
  • 135 g de crema ácida
  • 210 g de queso crema
  • 30 g de puré de chile chipotle adobado
  • sal fina, al gusto
  • hojas de hojas de cilantro, frescas

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
9609 kJ / 2288 kcal
Protein
99 g
Sacharidy
215 g
Tuk
117 g
Nasycený tuk
40 g
Vláknina
61 g
Sodík
23133 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty