Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de farine de sarrasin
- 1050 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 20 g de beurre
- 16 brins de ciboulette fraîche
- 200 g d'huile d'olive
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 10 g de vinaigre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de jambon blanc
- 100 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 734.9 kJ / 176 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 144.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35 Min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Crêpes healthy aux crevettes et champignons noirs
2 godz.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Galette bacon et champignons à la crème
50 min.
Galette oignon-chèvre
35 Min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Galettes complètes
45 min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 godz.
Pâte feuilletée maison
1h