Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de farine de sarrasin
- 1050 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 20 g de beurre
- 16 brins de ciboulette fraîche
- 200 g d'huile d'olive
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 10 g de vinaigre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de jambon blanc
- 100 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 734.9 kJ / 176 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 144.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 Min
Galettes complètes
45 Min
Pizza aux champignons et au jambon
2h 35 min
Gaufres mini-sucre
50 Min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 Std.
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1hod.
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50 min
Pâte à galette
1hod. 15min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min
Palmiers feuilletés au fromage
1 godz. 45 min
Gougères au comté
45 Min