
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gianduja choco-cacahuète
- 150 g de cacahuètes, grillées à sec et salées
- 15 g d'huile de noisette
- 150 g de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
L'émulsion choco-caramel
- 100 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de caramel au beurre salé fait maison
- 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Le sorbet à la mangue
- 60 g de sucre en poudre
- 500 g de mangue préalablement congelée en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1063.3 kcal / 4453.5 kJ
- Protein
- 20.8 g
- Tuk
- 65.3 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 30.3 g
- Sodík
- 323.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boule coco-mangue
9hod.
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1hod. 15min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5hod.
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3hod. 25min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2hod. 40min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2hod. 40min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2hod. 10min
Mignardises à la mousse de fruit
7hod. 45min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3hod. 40min
Succès praliné
1hod. 40min
Douceur mangue-Passion
15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3hod. 30min