Torta caprese with raspberry jelly

Torta caprese with raspberry jelly

4.7 64 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
12 slices

Suroviny

Cake
  • butter softened and cut into pieces, plus extra to grease
    150 g
  • dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
    250 g
  • blanched almonds
    250 g
  • raw sugar
    250 g
  • eggs room temperature
    6
  • baking powder
    1 tbsp
  • cocoa powder
    1 tbsp
  • Amaretto® liqueur (optional)
    50 g
Whipped chocolate ganache
  • dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    80 g
Raspberry jelly
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • caster sugar
    20 g
  • agar agar powder
    1 ½ tsp
  • raspberries plus extra to decorate (see Tips)
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 173.5 mg
Protein 10.3 g
Kalorie 2313.5 kJ / 550.8 kcal
Tuk 37.2 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 45.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...