Zařízení & příslušenství
Traditional gluten free French vanilla canelé
Příprava 10min.
Celkový 49hod. 5min.
12 portions
Suroviny
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
58.5 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
729.7 kJ /
174.4 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
24.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Almond shortcrust pastry
35min.
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min.
Lemon Tiramisu
6hod. 25min.
Pimm's sabayon with strawberries
20min.
Beetroot carpaccio with burrata
1hod. 25min.
Orange liqueur zabaglione
15min.
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2hod. 25min.
Chocolate berry baked Alaska
8hod. 20min.
Steamed orange puddings
1hod. 25min.
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min.