Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 58.5 mg
Alternativní recepty
Persian honeycomb bark
1hod. 30min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1hod. 30min
Chicken and port pâté
1hod. 30min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51hod. 35min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Spiced nut clusters
35 min
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Herb and garlic dip
5 min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min