Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 58.5 mg
Alternativní recepty
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20 min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Ham and cheese canelé
49h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Traditional French chocolate canelé
49h
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min