Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
nebo 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2 Std.
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Pãezinhos de leite
4 godz.
Vianinhas
14 Std.
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pães de cenoura e cereais
15 godz.
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de ervas aromáticas
1 Std. 40 Min
Pão de azeitona
3 Std.