Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
nebo 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Pão de milho
1h 20min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pãezinhos de bacon com pera e tomilho
15 godz.
Carcaças de espelta
23h 40min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Carcaças
1 Std. 40 Min
Baguetes
15 godz.
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão branco
15 godz.