Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendras, peladas (ver tip)
- 50 g de aceite vegetal
- 250 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 1000 g de filete de res, en tiras (5 cm x 1 cm x 1 cm)
- 100 g de salsa de soya baja en sodio
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (2 cm)
- ¼ - ½ cdita de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1305 kJ / 317 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1578 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pastel de carne
40 Min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.
Lomo de cerdo al horno
1h 35 min
Pollo al cilantro
35 Min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1 Std.
Entomatado de cerdo
1 Std.
Carne de res a la jardinera
40 Min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.