Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendras, peladas (ver tip)
- 50 g de aceite vegetal
- 250 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 1000 g de filete de res, en tiras (5 cm x 1 cm x 1 cm)
- 100 g de salsa de soya baja en sodio
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (2 cm)
- ¼ - ½ cdita de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1305 kJ / 317 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1578 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Pollo al cilantro
35min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Carne de res a la jardinera
40min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Pescado con salsa de morrón
45min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h