
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g ceapă tăiate jumătăți (cca. 2 cepe)
- 20 g ulei vegetal
- 500 g piept de pui file, cu sau fără piele tăiate în bucăți de câte o îmbucătură
- 440 g apă
-
1
lingură concentrat pastă de legume
nebo 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 3 - 4 linguriță pudră de curry mild
- 800 g compot de piersici (greutate înaintea strecurării)
- 15 g amidon de porumb
- 100 g smântână
- 1 linguriță sare fină
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- ¼ linguriță boia de ardei, iute
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 389 kcal / 1628 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Desert verde
Žádné hodnocení
Piept de pui pizzaiola cu piure de țelină și cartofi
1hod.
Spaghetti din cartofi dulci cu pesto din verdețuri
40min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1hod. 15min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1hod.
Quiche cu mazăre
1hod.
Praz gratinat cu sos béchamel
1hod. 15min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1hod. 15min
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Žádné hodnocení
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1hod. 10min
Colonel
5min
Sos béchamel
15min