Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
nebo 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Crème à la horchata
50 min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Flan à la pistache
30 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1sa 30 dk
Œufs au lait aux Carambar
1sa 30 dk
Crème au lait de coco
15 min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2sa