Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
nebo 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Crème à la pâte de speculoos
2sa 40 dk
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 Std.