Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimentão vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão encarnado, em lata, escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 349 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de bacalhau com grão de bico
13h 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20min
Frango com quiabo
40 min
Menu de Sopa de ervilha e gengibre, Salmão com limão siciliano, brócolis e batatas
45 min
Favas guisadas
50min
Jardineira de carne
50min
Empadão de carne
1h 20min
Bacalhau espiritual
50min
Arroz de marisco
45 min
Canja de galinha
55min
Caldo verde
40 min
Cogumelos salteados
20 min