Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimentão vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão encarnado, em lata, escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 349 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toast de avocado com ovo molet
15 Min
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1h 30min
Arroz primavera integral
1h
Bolo de amendoim sem glúten
40min
Cuscuz com frango, cordeiro e salsichas picantes
1h 10min
Frango de fricassé
30 Min
Massa guisada com carne
45min
Açorda de tomate
20 Min
Canja de galinha
55 Min
Arroz de atum e ovo
1h
Arroz no vapor
25 Min
Creme de leite batido
10 Min