
Kompatibilní verze
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 2 cditas de sal o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 200 g de hojas de espinaca fresca en trozos
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
- 4 - 6 cáscaras de limón amarillo en tiras (solo la parte amarilla)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 463 kcal / 1938 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 739 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Sopa de garbanzo con mejillones picantes
30min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Ensalada de pulpo Al vacío
8hod.
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40min
Crema de calabacita
25min