Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

4.0 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porciones

Suroviny

  • de agua
    1000 g
  • de sal o al gusto
    2 cditas
  • de arroz basmati
    250 g
  • de hojas de espinaca fresca en trozos
    200 g
  • filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
    4
  • cáscaras de limón amarillo en tiras (solo la parte amarilla)
    4 - 6
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    150 g
  • de jugo de limón amarillo, recién exprimido
    10 g
  • de fécula de maíz
    ½ cdita

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 463 kcal / 1938 kJ
Protein 34 g
Tuk 14 g
Sacharidy 51 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 7 g
Sodík 739 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...