Kompatibilní verze
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 200 g de hojas de espinaca fresca, en trozos
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
- 4 - 6 cáscaras de limón amarillo, en tiras (solo la parte amarilla)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1938 kJ / 463 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 739 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Rollos de berenjena y jamón
50min
Brochetas de verdura BBQ
30 min
Huevos en cazuela con chícharos y jamón
30 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Espinacas salteadas con almendras y chile verde
20 min
Esquites de chayote
25 min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40 Min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1 godz. 55 min
Sopa fría de betabel y yogur
30 min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min