Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 300 g de cebada inflada
- 40 g de cebolla cambray, en trozos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite vegetal
- 70 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacita, en cubos (1 cm)
- 130 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 30 g de piñones
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Sodík
- 911 mg
Alternativní recepty
Lasaña vegetariana
1 Std.
Champiñones al ajillo
15 min
Pasta con lentejas y chorizo
35min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Espaguetis espeluznantes con albóndigas
1h 25 min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 Std.
Setas con mole verde
40 Min
Fajitas de tofu y verduras
25 min
Lentejas estofadas
9h
Sopa harira de pollo
1 Std.
Tostadas veganas
25 min
Molito de cacahuate y morita
35min