Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de frijoles negros guisados Goya® (reserve el caldo de cocción)
- 1 diente de ajo
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 700 g de agua
- 2 pellizcos de comino molido
- 20 g de quinoa en grano
- ¼ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 471 kJ / 113 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 413 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Espaguetis de manzana con aderezo de fresa
15min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20min
Sopa de Alubias Estilo Griego (Fasolada)
30 min
Tostadas de queso Cottage
Žádné hodnocení
Aliño de vino dulce añejo con ensalada de hojas verdes
1u.
Sopa de frijol con quinoa
1u.
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8 godz. 50 min
Chilaquiles verdes con pollo
45min
Pasta con queso feta al horno
30 min
Sopa de frijol y bolitas de masa
1u.