Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ramitas de menta fresca, sólo las hojas
- 5 - 6 cáscaras de limón amarillo, sólo la parte amarilla
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de arroz arborio
- 60 g vino blanco
- 750 g de agua
- 150 g de chícharos congelados
- 250 g de filete de bacalao, fresco, en trozos (3-4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos pequeños
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30 min
Sopa cremosa de pollo con verduras
40min
Crema de chícharo y jamón crocante
1 godz.
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Árbol de vainilla y especias
12h
Pizza fantasma
Žádné hodnocení
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1 godz.
Estofado de almejas y mejillones con poro
Žádné hodnocení
Sopa fría de poro y papa
5 min
Hamburguesa de rape y salmón
20min
Pozole Verde
1 godz. 20 min