Risotto de bacalao y chícharos con menta

Risotto de bacalao y chícharos con menta

4.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porciones

Suroviny

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca sólo las hojas
  • 5 - 6 cáscaras de limón amarillo sólo la parte amarilla
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz arborio
  • 60 g vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de chícharos congelados
  • 250 g de filete de bacalao, fresco en trozos (3-4 cm)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 40 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 438 mg
Protein 20 g
Kalorie 2125 kJ / 507 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 64 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...