Kompatibilní verze
Bacalao con risotto de betabel y lemon grass al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetes de bacalao, frescos, (aprox. 200 g cada uno)
- 2 cditas de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2 cditas de ralladura de limón amarillo
- 2080 g agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 30 g de echalot, en mitades
- 200 g de betabel, pelado, en trozos (2-3 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 240 g de arroz blanco de grano corto
- 130 g de vino blanco seco
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 1 - 2 tallo de té limón, fresco (enteros)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- sal, o al gusto
- pimienta molida, o al gusto
- 2 - 4 cdas de mantequilla sin sal
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- tomillo fresco, sólo las hojas, para decorar
- ralladura de limón amarillo, al gutso
- aceite de oliva, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2365 kJ / 565 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1501 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.
Camarones estilo Hunan
20 Min
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 Std.
Ensalada cremosa de camarones
35min
Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt
10 Min
Sopa de chícharo y menta
20 Min
Ravioles a la napolitana
50min
Cacerola de papa y salmón.
45min
Parfait de chai latte TM6
15h 5min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Pescado en hoja santa
30min