Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena

Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena

3.7 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porciones

Suroviny

  • 100 g de queso parmesano en cubos
  • 4 - 5 ramitas de perejil sólo las hojas y parte del tallo, reserve unas hojas para decorar
  • 2 - 3 dientes de ajo pelados
  • 2 - 3 pizcas de pimienta de cayena molida
  • 80 g de aceite de oliva extra virgen
  • 150 g de pan molido
  • 5 - 6 filetes de anchoa en aceite escurridos
  • 1200 g de agua
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 350 g de espagueti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 895 mg
Protein 23 g
Kalorie 3106 kJ / 742 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 89 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...