![Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/abf5095c-b22c-4128-bbf3-32c159898bbb/Derivates/453bf5d0-fd44-49c3-829c-f2e1e41233fd.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano, en cubos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas y parte del tallo, reserve unas hojas para decorar
- 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 2 - 3 pizcas de pimienta de cayena molida
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de pan molido
- 5 - 6 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 350 g de espagueti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3106 kJ / 742 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 895 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Blanco
35 min
Espagueti rojo
20 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Limonada
10min
Fusili integral
20 Min
Espagueti a la boloñesa
50 min
Macarrones gratinados
40 min
Sopa de fideo TM6
35 min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 min
Espagueti carbonara
40 min
Agua de jamaica
20 Min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min