Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano, en cubos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas y parte del tallo, reserve unas hojas para decorar
- 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 2 - 3 pizcas de pimienta de cayena molida
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de pan molido
- 5 - 6 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 350 g de espagueti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3106 kJ / 742 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 895 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de arroz de grano largo (400 g)
35min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 min
Espagueti a la boloñesa
50min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35min
Espagueti carbonara
40 min
Pasta con melón y jamón
40 min
Cocción de arroz de grano largo (300 g)
35min
Cocción de arroz jazmín (200 g) TM6
35min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Fusili integral
20 min
Penne Puttanesca
40 min