Risotto con manzana y jamón ahumado

Risotto con manzana y jamón ahumado

2.8 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porciones

Suroviny

  • 40 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
  • 1 echalot (aprox. 30 g), en mitad
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 320 g de arroz para risotto e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutos de cocción (ver tip)
  • 180 g de manzana (cualquier tipo) pelada, descorazonada y en cubos (1 cm)
  • 820 g de agua
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 80 g de jamón ahumado en cubos (1 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 670 mg
Protein 13 g
Kalorie 1861 kJ / 445 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...