Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 echalot (aprox. 30 g)
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ramitas de albahaca (sólo las hojas) y un poco más para decorar
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino, en cubos (1 cm)
-
400
g de calabaza almizclera (butternut squash), en trozos (2-3 cm)
nebo 400 g de kabocha, en trozos (2-3 cm) - 100 g de papas, peladas y en trozos 2-3 cm
- 800 g de agua
- 1 ½ cubos de caldo de verdura
- 1 - 2 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 250 g de ravioles de 3 minutos de cocción (ver tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1695 kJ / 404 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1577 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacita
25 min
Sopa de brócoli
15 Min
Sopa de verduras con fideos de omelette
50 min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50 min
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Crema de verduras y camarones
1h
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40 min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 min
Crema de champiñones
20 min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones integrales
40 min
Crema de elote y estragón
1h