Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar (caster sugar)
- 6 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Bordelaise Sauce
55min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Sabayon
15 min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min