Zařízení & příslušenství
Sabayon (Zabaglione)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Frozen Negroni
3hod. 15min.
Classic Zabaglione
15min.
Orange Liqueur Zabaglione
15min.
Classic Zabaglione
15min.
Hollandaise sauce
15min.
Taramasalata
15min.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min.
Champagne crème brûlée
2hod. 25min.
Crema catalana
40min.
Sabayon
15min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Gazpacho
1hod. 15min.