Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar (caster sugar)
- 6 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Béarnaise sauce
15min
Gazpacho
1h 15 min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Hollandaise sauce
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Gougères
55 min