Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de baies de sureau
- 450 g de sucre en poudre
- 25 g de jus de citron (1-2 citrons)
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 961.2 kJ / 226.8 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 0.5 g
Alternativní recepty
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.
Confiture légère cerise-fraise
40 Min
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Gelée de raisin
6 Std.
Gelée de groseille
35min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture de poires
6 Std.