Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
nebo 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Alternativní recepty
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Crème caramel
3h
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Poires sous-vide à la cannelle
2sa 5 dk
Poires au vin rouge
5h
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1 Std.
Sauce gribiche
15 min
Saumon sauce gribiche
35min