Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
nebo 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Alternativní recepty
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Œufs au lait au caramel
55 Min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Crème caramel
3h
Magret de canard et sabayon à l'orange
2óra 20p
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2óra 30p
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Chutney d'oignon rouge
24u.
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Caramel de base
25 min.