奶油焗花菜配白煮蛋

奶油焗花菜配白煮蛋

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 人份

Suroviny

  • 车达乳酪(Cheddar cheese) 切块
    300 克
    300 克 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese), ,切块
  • 1000 克
  • 白花椰菜,切小朵 (1-2整个花椰菜)
    1000 克
  • 4 - 6 颗
  • 面粉
    80 克
  • 黄油
    80 克
  • 牛奶
    800 克
  • 再加上额外的口味
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 再加上额外的口味
    2 小撮
  • 豆蔻粉 (volitelně)
    ½ - ¾ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 563 mg
Protein 29 g
Kalorie 2199 kJ / 526 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...