Zařízení & příslušenství
奶油焗花菜配白煮蛋
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
300 克 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese), ,切块车达乳酪(Cheddar cheese) 切块300 克
-
水1000 克
-
白花椰菜,切小朵 (1-2整个花椰菜)1000 克
-
蛋4 - 6 颗
-
面粉80 克
-
黄油80 克
-
牛奶800 克
-
盐 再加上额外的口味½ 茶匙
-
白胡椒粉 再加上额外的口味2 小撮
-
豆蔻粉 (volitelně)½ - ¾ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
563 mg
Protein
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
20 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品善厨
40 recepty/-ů
Čína
Čína