Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 橄榄油
- 500 克 洋葱 ,切块
- 8 瓣 蒜头
- 1300 克 牛肉肉糜
- 800 克 罐装番茄碎
- 100 克 水
- 50 克 番茄泥
- 2 茶匙 糖
- 3 茶匙 盐
- 2 茶匙 甜红辣椒粉
- 2 茶匙 烟熏红辣椒粉
- 2 ½ 汤匙 干牛至叶
- 1 ½ 茶匙 孜然粉
- 1 - 2 茶匙 卡宴红辣椒粉 ,依个人口味调整
- 4 片 干月桂叶
- 4 颗 丁香
- 960 克 罐头红腰豆 ,沥干(共2罐,每罐净含量约400克)
- 60 克 黑巧克力
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1949 kJ / 465 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1075 mg